Friday, July 26, 2024
BlogEestiNewsVideos

Veiko Huuse ja Annika Urm räägivad meediaterrorist, süütuse presumptsioonist ja EV Põhiseadusest.

Annika Urm käivitas eksperimendi, mis tekitas suurte meediaettevõtete juhtide seas suure paanika ja nad pöördusid enda kaitseks kohtusse!

Annika Urm käivitas eksperimendi, mis tekitas suurte meediaettevõtete juhtide seas suure paanika ja nad pöördusid enda kaitseks kohtusse! Annika Urm on kahe aasta jooksul tõestanud, et Eesti Vabariigis ei kehti Põhiseadus, ega süütuse presumptsioon, avalikud teenistujad rikuvad kõik Avaliku Teenistuja seadust ja peavoolumeedia juhid ja ajakirjanikud on võtnud kohtu rolli.

Meediamaastiku suurettevõtete juhid: Delfi Meedia AS juhtide Argo Virkebau, Erle Laak-Sepp ja Õhtuleht Kirjastuse AS juhi Erik Heinsaar ja MTÜ Eesti Meediaettevõtete liidu juhi Merle Viirmaa-Treifeldt.

Annika Urm on ettevõtja, koolitaja ja kasvatab üksi kahte last, kellest üks on 1. tüübi diabeetik viimased 13 aastat. Annika on olnud rahvusvaheline ettevõtja üle 20 aasta ja sellest 15 aastat rahvusvahelise meediaettevõtte juhtimine ja ajakirjaniku töö. Tal on kolm kõrgharidust ja finantsjuhtimises magistrikraad. Kahe kokaraamatu “Suhkruvaba” ja “Suhkruvaba.Jôulud” autor.

Annika Urm pole kordagi olnud kohtu all ega kohtulikult karistatud. Mingil põhjusel on Eesti meediaettevõtted (Delfi, Õhtuleht, Äripäev, Geenius, Postimees, Eesti Meediaettevõtete Liit) ja avalikud teenistujad Annika Urmi sõna otseses mõttes aluseta tümitanud ja tühistanud viimased kuus aastat. Annika Urm kohta on tehtud üle 20 artikli, kus pealkirjades on märgitud sõnad “Kelm”, “Süüdimatu”, “Petis”, Petisest raamatupidaja”, “Varas” – kusjuures kõik artiklid on tasulised ja sisudes puuduvad tõendid, kohtuotsused ja artiklite sisud ei räägi pealkirjades märgitud sõnumit lahti. Need avalikud süüdistused on kriminaalkorras karistatavad. MIS ON KELMUS? Meediaettevõtted loovad valet ettekujutust inimesest. Artiklite lugemise eest võetakse tasu ja/või teenitakse reklaamitulu. Artikkel annab lugejale asjast ebaõige ettekujutuse, mis tähendab varalise kasu saamist asjast ebaõige ettekujutuse loomise teel. Karistusseadustikus tuntakse seda kelmusena (§ 209.  Kelmus (1) Varalise kasu saamise eest tegelikest asjaoludest teadvalt ebaõige ettekujutuse loomise teel – karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.). Kellele küll Annika Urm on ette jäänud? Kes on need õelad inimhingeta inimolendid, kes sellist suurt kelmust ja hävitustööd läbi viivad ühe süütu naisterahva kallal? Intervjuus räägime ka Nursipalust ja NATO-st. Loe antud teemal uudist siit: https://fonte.news/uuriv-ajakirjandus/toestatud-eestis-ei-kehti-inimeste-kaitseks-suutuse-presumptsioon-ja-pohiseadus/

Annika Urm eksperimentidest saad ülevaate siit: https://annikaurm.com/et/

Fonte.News on avaldanud eksperimendi artikleid siin: https://fonte.news/uuriv-ajakirjandus/toestatud-eestis-ei-kehti-inimeste-kaitseks-suutuse-presumptsioon-ja-pohiseadus/?zp_reload=8aa42bbd-82da-498c-a4a3-f0a63c039a99

Palun jagada seda videot, sest nii saame lõpetada Meediaettevõtete juhtide ja ajakirjanike terrori ja saame panna nad vastutama. Palun Tule Fonte.News uudiste püsilugejaks. Fonte.News püsilugejana toetad Veiko Huuse tegevust tänase maailma eliidi pettuste paljastamisel ja uue harmoonilise elukeskkonna loomisel.

Loe Fonte.News uudiseid: https://fonte.news Fonte.News telegram kanal: https://t.me/fontenews Kui soovid Annikat toetada, tema email on: urm.annika@gmail.com Video on tehtud 09.05.2023, lihtsate vahenditega, ühe nutitelefoniga, vabas õhus loomulikus helide ja mürade keskel ilma tsenseerimata:)